All you need is love
and cocktais

We houden van de zomer en bij een mooie zomer horen cocktails! In 2018 mogen we weer los met nieuwe tips & trends.


De grote dranktrend van 2018 zijn NOLO-cocktails of anders gezegd no of low alcohol. Bij hippe barretjes zie je dat de no alcohol cocktails steeds meer plek op de kaart krijgen. En ook in flesjes zijn er meer kruidige en frisse frisdrankjes verkrijgbaar, speciaal voor volwassenen. Gelukkig staan er ook nog genoeg creatieve cocktails mét alcohol op de menukaart!


Een andere trend die we zien is dat fruit vervangen wordt door groente in ons glas. Zo is de gin tonic met schijfjes komkommer, munt en limoen nog steeds erg populair. Veggie cocktails zijn hot! En wat is er leuker dan het ongezonde met het gezonde te combineren.

IJsblokjes

Presentatie is alles! Serveer je drankjes daarom in mooie glazen, gebruik leuke ijsklontjes en vergeet de garnering niet. De Ice Cold Water Glasses zijn ideaal voor stoere drankjes. Bij deze set zit bovendien een Ice Cube Tray waarmee je grote ronde ijsklonten maakt. Giet hier een heerlijk drankje overheen en voilà, meer heb je niet nodig!

Spring Rosé

Wil je echt opvallen op jouw tuinborrel, dan is deze cocktail een aanrader.

Ingrediënten:

takje dragon

roze limonade

ijsblokjes

90 ml gin

echte rozenblaadjes

1 fles frisse rosé

Neem een takje dragon,

roze limonade, ijsblokjes,

90 ml gin, wat echte rozenblaadjes en een

vleugje rosé. Voeg ze bij elkaar en voilà!
Dit recept staat garant voor een heerlijk fris drankje met luxueuze uitstraling.


Spicy Lady

lekker met groente!

Ingrediënten:

flesje tonic

90 ml citroen Vodka

scheut gembersiroop

2/3 munttakjes

1 komkommer

1 jalapeno peper

Mix een flesje tonic met 90 ml citroen vodka, een scheutje gembersiroop, een klein handje muntblaadjes, twee schijfjes komkommer en ¼ fijngesneden Jalapeno peper. De pepertjes geven een verrassend en prikkelend effect!


TIP:
Wees niet zuinig met ijsblokjes
.

Een glas vol ijs zal veel minder snel smelten dan als je er 3 of 4 ijsblokjes in doet. Hierdoor blijft de drank lekker koel, maar zal niet snel waterig worden.


Aardbei-rosé Spritzer

(low alcohol)

Ingrediënten:

500 gram Hollandse aardbeien

1 fles frisse rosé

2 glazen soda water

70 ml Aperol

2 eetlepels verse limoensap

Snijd de aardbeien in plakjes en doe ze samen met de fles rosé in een glazen kan en laat het 3 uur lang goed koud worden in de koelkast. Bewaar een paar aardbeien voor de garnering.
Roer het bruiswater, Aperol en de limoensap erbij en goed roeren. Serveer de cocktail met de aardbeitjes en een schijfje limoen

Je kunt het de hele dag wel drinken.

Succes verzekerd!