5x Zo haal je de
zomer in huis

Ook als de Nederlandse weergoden ons niet gunstig gezind zijn, kun je

de zomer in huis halen. Geef je interieur een zomer boost met onze 5 tips.


TIP 1: LEKKER VERVEN

Kleuren hebben een grote invloed op je gemoed, zeker in combinatie met de zon die schijnt. Het kleurenpalet voor een mediterrane zomer is groen, turquoise, (oud) roze/perzik en aardetinten.

En vooral veel wit!


TIP 2: HERINNERING

Lijst oude vakantiefoto’s in en hang ze op. Iedereen weet hoe snel het ‘gewone’ leven weer begint na de zomervakantie. Maak een mooie vakantieplek aan de muur, dan kun je nog langer nagenieten.

TIP 3: GROEN, GROENER, GROENST

De magie van zomer is vooral veel naar buiten en genieten van al het groen om ons heen. Haal buiten naar binnen, dan geniet je dubbelop. Zo haal je met een grote glazen vaas vol eucalyptus de heerlijke mediterrane geuren in huis. Maar er zijn meer exotisch planten die het binnen goed doen. Denk bijvoorbeeld aan een vijgenboompje of koop een paar cactussen in verschillende formaten en zet ze bij elkaar op een (bijzet)tafeltje.

TIP 4: Haal
de zomer in je keuken

Een open kast of planken in de keuken geeft een Zuid-Europees tintje. Richt het in met borden, mooie schalen en bekers. En zet bijvoorbeeld allemaal glazen flessen met verschillende oliën in de keuken.

Friends, sun, sand
and sea...
That sounds like a wonderful summer to me!

TIP 5: BUITEN LEVEN

Wanneer de zon onder is, is er niets romantischer dan de boel te verlichten met kaarsen. Vooral wanneer je buiten in de tuin zit of op je balkon. Daarbij verspreid je met geurkaarsen een heerlijke zomerse geur, dubbel genieten dus!