THE FABULOUS FIFTY

Elk seizoen is anders en elk seizoen kent z'n eigen lijst met favorieten. De herfst- en wintercollectie van dit jaar zijn omringd met warmte en geven inspiratie voor nieuwe verhalen en momenten. Nieuwe toppers van dit seizoen delen wij graag met u!

Bijzonder licht

Lampen en kaarsen geven sfeer en zijn overal te gebruiken. Dit zilverkleurige lampje heeft een bijzondere vormgeving en er past een waxinelichtje in. Het lijkt een lampje maar dan zonder snoertje. Heel verfijnd en opvallend.


Hold the door!

Deze leuke deurstopper van duurzaam rattan houdt de deur open zonder te beschadigen. Heel handig met kinderen of een huisdier, geen klapperende deuren meer!

Kom binnen!

Erg leuk om uw voeten te vegen op deze grachtenpandjes. Origineel om zo de gasten te verwelkomen. Gemaakt van 100% kokos.


We love coffee

Lekker bijkomen met een warme kop choco, thee of ko e is extra genieten met onze nieuwe collectie mokken. Deze mooie bekers met gouden touch maken een ko emomentje extra gezellig.

Een vaas vol liefde

Er zijn van die accessoires die bij de eerste aanblik een glimlach op uw gezicht toveren. Zo ook deze zilveren vaas in de vorm van een hart, een prachtig kunstwerkje dat de liefde laat spreken


Borreltijd

Serveer olijfjes in stijl met deze ronde olijfschaal. Ook leuk om af te wisselen met blokjes kaas. Samen met een heerlijk glas rode wijn is er genoeg gezelligheid voor een ontspannen borrel

Maatje voor het leven!

Rattan heeft een unieke, buigzame eigenschap en is bovendien een natuurlijk en sterk materiaal, dat voor een lange levensduur garant staat. Rivièra Maison heeft nu een rattan huisdier in de collectie; zo’n lieve hond, die wilt u toch ook! Wij zijn in ieder geval fan van deze prachtige, met de hand gevlochten hond, een maatje voor het leven.