FIERCELY

FEMININE

Zachte kleuren en nog zachtere materialen sieren deze stijlkamer waarbij u de romantiek bijna kunt proeven. Details van glimmend chroom en een weelderige bos takken geven de ruimte een levendig en luxe gevoel.

Stay gold

Prachtige hurricanes met een lieflijke uitstraling

door de gouden details. Zowel in de kleur crème als

roze erg chic om een mooi plekje te geven in huis.

Classy Amsterdam

Serveer een kopje koffie of thee met wat lekkers

op deze mooie Amsterdam serveerschaaltjes en

geniet optimaal. Presentatie is tenslotte alles!

And relax...

Kies voor een fauteuil in een prachtige, oudroze kleur

en een zachte stof. Deze velvet variant is fluweelzacht

waardoor het een feestje is om hier fijn in te relaxen.

Beautiful bow

Een kussentje in de vorm van een strik, veel schattiger

gaat het niet worden. Geweldig te combineren met

andere kussens uit de Powder Parlour-collectie.

Capture the good times

Fotografie is de manier om herinneringen blijvend te maken.

Niet alleen foto’s in huis, maar ook dit waanzinnig leuke accessoire zorgen voor een huis waarin er happy vibes heersen. We love it!

Het lelijke groene eendje

Heerlijk toeren in een cabriolet, zelfs in de winter, dat was wel even anders in het begin van mijn autocarrière; een groene deux chevaux was mijn lot, grasgroen! Met een linnen dak voor dat cabriogevoel. Als ik een vrachtwagen passeerde bolde het dak op en vloog er een zijraam klapperend open, het was niet bepaald aangepast aan de nu geldende normen van veiligheid. Funfacts zijn er wel; er gaan 7 personen in, je kunt met 80 km per uur over een vluchtheuvel en alles wat je maar kunt bedenken past er in! Gelukkig hebben we nu een miniatuur 2CV zodat ik aan die tijd kan worden herinnerd, natuurlijk is ie ook leuk als presse-papier op de keukentafel of op een mooi plekje in huis.
Verder in het Nicolicious hoekje van dit magazine veel leuke groen decotips. ‘Autumn’ is bij Rivièra Maison de tijd om je huis weer lekker winterproof te maken met mooie plaids, windlichten in mooie kleurschakeringen en de laatste groentinten uit de natuur samengebracht in prachtige piece de milieu’s. Mijn persoonlijke favoriet is de Long Acres Table Decoration om heerlijk mee te decoreren, al die gave, zilverglas windlichtjes op een rij, zo mooi!Met autumnale groet,


Nico Tijsen
Creative Director Rivièra Maison

"Autumn carries more gold in it's pocket than
all the other seasons"

Dé topper onder de decoratieve elementen op tafel! De Long Acres Table Decoration inclusief 11 votives kunt u vullen met decoratie-materialen en verdient zeker een prachtige plek midden op de eettafel of op een schouw.

Deze in hoogte verstelbare etagères zijn echt fijn om mee te werken. Plaats er twee voor een spiegel en het effect is geweldig!

XL to the max! Deze waanzinnige vaas, de Classic Courtyard Hurricane heeft een doorsnede van maar liefst 38 cm, heel gaaf als vaas

maar met een mooie votive er in, een prachtig windlicht!

Serveerschalen kunt u gebruiken voor een hapje of chips, maar gevuld met een paar kleine votives, wat losse groene bladeren en decoratie-eikeltjes haalt u zo de herfst in huis!