MINIMAL

GOOD(S)

Ruig, rauw en authentiek. Niet gelijk de woorden

waarbij u denkt aan een warm en sfeervol interieur. Maar juist deze minimalistische trend is er één waarbij een unieke ruimte verandert in een thuis, een warme ruimte waar de leefbaarheid to the max is.

Grote raampartijen die een uitzonderlijk licht creëren in een ruimte waar beton de boventoon voert. De combinatie van bakstenen muren en oude houten balken enerzijds en warme, natuurlijke materialen anderzijds, zijn de basis voor een ruimte met karakter.

Charmant & comfortabel

De Megan Dining Armchairs zijn ideaal om toch warmte en gezelligheid te bieden aan een minimalistisch interieur, uiteraard wel met het nodige stoere effect. De stoelen vertellen een verhaal en zitten daarnaast enorm lekker door de chique, hoge armleuningen.

Een authentiek karakter

Combineer natuurlijke materialen als bruin glas, steen en hout met mooi, zacht textiel en speel met licht en donker om zo het effect van warmte en een verfrissende koelte prachtig uit te lichten. Zo’n royale sofa met chaise longue komt hier natuurlijk fantastisch uit. Deze West Houston Sofa is zowel verkrijgbaar met de chaise longue links als rechts, én in een 2.5- en 3.5-zits sofa, al naar gelang uw in te richten ruimte.