Parijs is de wereldhoofstad van de mode, de stad waar kunst zich nog altijd vol hartenlust verspreidt en vooral ook de stad waar de vele idyllische straatjes u spontaan verliefd doen worden. In deze fantastische wereldstad is de straat Rue Mademoiselle de inspiratiebron geweest voor de chique textielcollectie waarin wol de hoofdrol speelt. De ‘Paris chic’ stijl zien we terug in de zachte kleuren met ‘bestorven’ gloed, de luxe ruit en de verfijnde afwerking. Kortom; een collectie die u meeneemt naar het óh zo mooie Parijs.

Eindeloos
combineren

Een heerlijk luie zondagmiddag op de bank als het buiten fris en waaierig is. Dat staat bijna altijd garant voor bijzonder genieten.

De najaarscollectie bevat diverse stijlen, van luxueus tot minimaal, voor elk wat wils. Het leuke van mixen van verschillende stijlen is dat de woonkamer een eigen identiteit krijgt. Je kunt dit doen door verschillende meubels bij elkaar te zetten maar het lukt ook bijzonder goed met accessoires. Een kaarsenstandaard in de vorm van een moderne kroonluchter geeft enorm veel sfeer. Zo ook de combinatie van een vloerkleed met een oosters tintje en een modern klassieke schemerlamp op de achtergrond. Een huiskamer krijgt zo een eigen ziel.

The more,
the bett
er!

De Lisbon Multiple Hurricane is een statement in huis. De kaarsenhouder in de vorm van een moderne kroonluchter verlicht de ruimte zeer sfeervol, heeft 5 armen en ruimte voor 5 stompkaarsen. Tip: varieer met dennengroen en glanzende dennenappels voor een opvallende decoratie.