RM GOES CHIQUE


Niet alleen de kleuren zijn van belang bij het creëren van die óh zo fijne en warme sfeer, maar ook de materialen van uw meubels dienen zorgvuldig te worden gekozen. De schitterende gecapitonneerde Ocean Park Sofa van buitengewoon zacht velvet geeft u direct een warm gevoel. Het onderstel van rvs geeft deze chique bank nog meer allure, helemaal in combinatie met de Monaco Coffee Tables.

Pumkin Spice

De herfst is met haar prachtige kleuren één van onze favoriete seizoenen en daarom voeren wij de herfst maar al te graag door in ons interieur! Combineer mooie houtsoorten met diepgroene meubels en voeg als finishing touch de mooie poefjes in de kleur pumpkin toe. Style het geheel af met in het oog springende accessoires en u bent klaar voor dit heerlijke seizoen.

CREATIEF &

PERSOONLIJK DECOREREN


Natuurlijke kleuren en materialen sieren deze prachtige, warme stijlkamer met rustieke en rustgevende uitstraling. De combinatie van gerecycled hout, natuurlijke tinten en vers groen maakt dat u in deze kamer optimaal kunt ontspannen.

Mooi en handig!

Decoratie hoeft niet altijd nutteloos te zijn. Vul deze mooie pot bijvoorbeeld met walnoten

of lekkere koekjes -uiteraard goed passend bij uw interieur- en hij is ook nog eens ontzettend handig!

Around the world

Een pronkstuk en echte essential in het interieur van een reisliefhebber is deze globe met details van chroom.

Have a drink

Deze dubbelwandige glazen houden uw warme dranken langer warm en uw koude drankjes langer koel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe goed ze in dit interieur passen met hun mooie gouden opdruk.

Classic chic

Een luxe en klassiek windlicht mag niet ontbreken in een interieur met een verfijnde klasse. Dit accessoire blijft altijd mooi. Brand er ’s avonds een kaars in en geniet van een sfeervol licht.

Klassieker

De klassieke, oude Porsche staat letterlijk op een voetstuk in deze collectie. Geef hem een mooie plek in de vensterbank, in de kast of op de schouw van de open haard.