STURDY &

CONTEMPORARY

Met het gebruik van oud ijzer en staal in meubels, de strakke designs en het gebruik van stoere stoffen, heeft Rivièra Maison ook de industriële look omarmt. Robuust, heavy en stevige stoffen in donkere kleuren; deze stijl past in ieder ‘loftachtig’ interieur.

Of u nu klein of groot woont, deze stijl creëert op het oog ruimte. Een enkele royale bank, zoals deze West Houston Corner Sofa, toont ‘groots’, ook in een minder grote woonkamer. Deze ideale salon- en bijzettafels uit de Monaco-serie, nemen niet veel ruimte in, maar zijn makkelijk bij te schuiven.


Geïnspireerd door de beroemde kunstzinnige wijk in New York; Williamsburg, is deze stoere collectie gemaakt. De kussens en throws zijn van stevige materialen zoals katoen en wol en stralen casual coolness uit.

Mix & Match

De fijne combinatie van stoffen kenmerkt de Willamsburg-collectie. Elk kussen en plaid is verschillend, maar samen vormen ze een harmonie die alleinterieurstijlen kan voorzien van warmte.

Structuur

De gebreide kussens en plaids zijn voorzien van mooie

kabelpatronen en hebben een gevlochten structuur.

Ook is duidelijk te zien dat er veel aandacht is besteed

aan de afwerking, waardoor deze collectie een luxe gevoel krijgt.

Details

De Williamsburg-collectie zit boordevol details.

Zoals de leren strikjes op het ene kussen en weer een

leren label op het andere. Zo is er een collectie ontstaan

waar elk item net even iets extra's krijgt.

Stoer textiel

Deze waanzinnig mooie collectie is ideaal toe te passen in vele verschillende interieurstijlen, maar ook in een interieur met eclectische mix van stijlen werkt hij perfect. De prachtige, stoere stoffen passen zich aan elke woning aan en geven uw interieur een sophisticaded look & feel.