TINY
HOUSES

Klein wonen is helemaal van nu; een hype die steeds meer een bewezen trend lijkt. Speciaal voor deze prachtige, minimalistische woningen heeft Rivièra Maison multifunctionele meubels ontworpen die super handig zijn en een warme sfeer in uw interieur brengen.

Let there be light...

Met deze stoere lamp kunt u in een handomdraai extra licht creëren op iedere plek in uw interieur. Zet ‘m op uw bureau of zoals hier op een bijzettafeltje in de woonkamer, handig en veelzijdig!


RM loves Ibiza

Deze fijne geurkaars in decoratieve, zilverglazen votive is

nu ook verkrijgbaar in de favoriete geur Ibiza.

Crazy popular

Dit mooie dienblad van mangohout heeft een robuust karakter en is naast een dienblad ook leuk als stijlvolle decoratie op uw salontafel.


Be Creative

Klein wonen vereist ook creativiteit. Deze salontafels met opbergruimte bieden uitkomst voor het opbergen van boeken, magazines of spelletjes, en geven uw interieur een retro, futuristische look. Door het gedurfde design brengen zij een eerbetoon aan een klassiek jaren

‘60-interieur.

Retro design

Dit veelzijdige retro tafeltje kan gebruikt worden als bijzettafeltje of nachtkastje, en biedt opbergruimte voor kleine spulletjes.

My first car

Deze spaarpot is volledig met de hand gemaakt. Met een mengsel van Javaanse klei en zand is het model gedraaid en uitgesneden. Zodra het model aan de buitenlucht gedroogd is, wordt het bewerkt, gebakken in een primitieve oven, opnieuw bewerkt en met de hand beschilderd. Dit maakt ieder stuk uniek, pure ambacht!

Ambachtelijk
handwerk

Breng sfeer in huis met natuurlijke materialen. Deze rattan opbergmanden zijn met de hand gevlochten en passen in elk interieur door de tijdloze look en de vele manieren waarop ze te gebruiken zijn; ideaal voor het opbergen van spullen of te gebruiken als bijzettafeltje.

Sushi time

Waan uzelf in Japan waar u de heerlijkste sushi eet, tijdens een fijne avond thuis met z’n tweeën. Met deze sushi set eet u sushi geheel in stijl en maakt u van uw tafel een sfeervolle Oosterse oase.