Terwijl u met een klassieke sportauto het kronkelige weggetje afrijdt, kunt u de intense geuren van gebraden vlees en sterke koffie al ruiken. Net als u het laatste bochtje neemt, ziet u het kleine restaurantje dat afgeladen zit met mensen in de meest prachtige outfits. De fans aan het plafond werken hard om wat frisse lucht naar binnen te laten waaien. Het tafeltje was gelukkig al maanden geleden gereserveerd. Dit exclusieve en luxe gevoel ervaart u ook bij de textielcollectie van Café Floral. De mooie, natuurlijke kleuren in combinatie met zwart-wit prints van tropische bladeren en bloemen sieren de kussens en throws van deze luxueuze collectie.

Retro in een nieuw jasje

Fan van een interieur met een vleugje nostalgie? Kies dan voor retro meubels die in een moderner jasje zijn gestoken. Meubels met ronde, organische vormen, natuurlijke materialen zoals rattan en hier en daar een kleuruitspatting. Een mooi voorbeeld hiervan is de La Mirage Wing Chair. Deze stoel is gemaakt van handgevlochten rattan en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw interieur. De rondingen en smalle poten maken het een trendy geheel. Ook in de Twiggy End Tables komen deze mooie ronde vormen weer terug. De combinatie van old elm en metaal zorgt voor ervoor dat de tafels in vrijwel elk interieur passen. De retro look maakt u helemaal compleet door veel accessoires te gebruiken.

Botanisch

PARADIJS

De liefde voor de natuur en het groen is terug te vinden in deze sfeervolle en rustgevende stijlkamer. De materialen en kleuren komen rechtstreeks uit de natuur en zorgen voor een levendige en frisse touch. Met een natuurlijke basis, veel planten en groen en het gebruik van natuurlijke materialen tovert u uw huis om tot een botanisch paradijs!

Rustic Rattan Desert Jeep

Jacky Photo Frame

Serene Island Palm Leaf pillow cover &
Lovely Lace pillow cover

Classic Bay Lantern

Coachella Festival Bag medium

Manacor Armchair

Coachella Throw White &
Island Plaited Pillow Cover

Seminyak Lantern

Bamboo Bliss Photo Frame

Grocery Store Hurricane

Kunstig vlechtwerk

Rattan en teak staan centraal in

deze eigentijdse stijlkamer waar rust en natuur de boventoon voeren. Deze mooie, natuurlijke materialen geven meteen een warme uitstraling aan uw interieur en zijn bovendien

hartstikke duurzaam. Win-win!

Verkwikkende frisheid en ruige charme karakteriseren de maritieme sfeer van deze zomerse textielcollectie gebaseerd op. Stromboli, een prachtig Italiaans vulkaaneiland voor de kust van Sicilië. De kleuren blauw en wit, heldere zandtinten en natuurlijke en ruige materialen zoals dik geweven katoen, touw en grof linnen, zorgen voor het heerlijke gevoel van een eindeloze zomer.

Catch of the day serving plate

Rustic Rattan Lobster & Crab

Relax Island Mixed Shells

Stromboli Fabulous Fish Pillow Cover

Catch of the day stripe plate

Sorrento Stripe Basket medium