Opgeruimd
staat netjes

Rondslingerende magazines, extra kussens voor op de bank, speelgoed van de kinderen door het hele huis. Herkenbaar? Met deze manden tovert u die rommelige kamers binnen no time om tot nette ruimtes die tip top in orde zijn! Naast dat rieten manden ideaal zijn om van alles in op te bergen, zijn ze ook ontzettend leuk om als decoratie te gebruiken. Hieronder vier originele manieren om deze manden als decoratie in uw interieur te gebruiken.

Details make the difference

De dagen worden weer langer, tijd om de boel in huis weer eens flink af te stoffen en op te ruimen. Wat is er dan beter om alles weer eens opnieuw te behangen, nu is het een goed moment daarvoor. Ik heb een hele nieuwe behangcollectie ontwikkeld die uw huis in no -time een metamorfose zal geven. Prachtig behang met een grove touw- of linnenstructuur, of zelfs één met een tegelmotief waarvoor ik de inspiratie opdeed in New York; kekke afbeeldingen op een ondergrond van tegels. Zelf gebruik ik behang met een drukke print altijd voor ruimtes waar je niet zolang in verblijft, een gang of overloop, zodat het niet snel verveelt.
Ook voor verschillende projecten die we dit voorjaar opleveren, komt het nieuwe behang fantastisch uit.

Half februari zal het Heer Hugo project waar ik druk mee bezig ben, net geopend zijn. Onder de rook van Alkmaar hebben we met een heel team een super mooi restaurant neergezet met verschillende sferen, zoals een echte tuinkamer met planten en groen tegelwerk, een industrieel gedeelte met stoere sferen en prachtige buitenterrassen. Het leuke hoedje is het logo voor dit overkoepelende complex en dit komt terug op veel plekjes in het hotel. Zo hebben we mooie, aluminium haakjes voor uw jas laten maken en kleine kussentjes in de vorm van een hoedje, de details maken het verschil! Tijd dus voor een ritje naar Noord-Holland!

With Nicolicious regards,
Nico Tijsen
Creative Director Rivièra Maison

Ondersteboven

Is het een vaas of een windlicht? Of juist allebei? Dit mooie windlicht is omkeerbaar; zo heeft u een mooie drijfschaal met bloemen of omgekeerd een moderne kandelaar.

Hello Summer!

Van een mooi plateau gevuld met windlichtjes kunt u er niet genoeg van hebben, zowel binnen als buiten ziet het er zo gezellig uit! Hier heb ik alle witte tinten door elkaar gemixt voor een heerlijke, zomerse sfeer.

My favourite

In plaats van een kaars of bloemen, heb ik deze leuke huisjes in de glazen vazen geplaatst. Deze vazen met de leuke oren zijn mijn all time favourite. Het glaswerk is met de mond geblazen, geen enkele vaas is exact hetzelfde, dat maakt dit

glaswerk zo uniek.

Showcase

Deze mooie French Glass Box is ieder seizoen een succes. De

combinatie van glas en messingkleurig metaal maakt deze nieuwe variant heel bijzonder. Deze box bestaat eigenlijk uit twee dozen op elkaar. In de bovenste platte doos kunt u kleine deco spulletjes of sieraden uitstallen. De combinatie van grote, zilverkleurige schelpen en het zachte decoratiezand, vind ik echt geweldig.

Flip flops

Hier houdt u toch dat heerlijke zomerse gevoel nog even mee vast; lekker met de slippertjes over het strand of boulevard slenteren, kijkt u er ook weer naar uit? Deze slippertjes van rustic rattan zijn ook super leuk om op te hangen, in een groepje aan de muur.

Conservatory

Toen ik in London woonde was ik dol op die oude landschapstuinen, met her en der een antieke broeikas. Deze mini broeikasjes zijn geïnspireerd op deze Engelse conservatories. Ook leuk met een mix van succulenten en mini-biotoopjes erin!