Een zonnige middag aan de kust van levendig Miami, waar een meisje in felgekleurde hotpants en knotjes in het haar op rolschaatsen langs komt rijden. Terwijl de lekkerste muziek uit een boombox galmt, neemt u een slok van een overheerlijke Mojito. Niet veel verderop staat een vrolijke ijscowagen waar u kunt kiezen uit vele heerlijke, zomerse smaken ijs in de mooiste kleuren. Zonnig roze, pistache, koraal en fris blauw voeren de boventoon in deze vrolijke collectie.


Flexible furniture

Rivièra Maison heeft de collectie uitgebreid met de leukste poefjes. Van het prachtige, zachte velvet van de Opera Footstool tot de speelse dessins en fluffy bekleding van de Marrakech Poof. Praktischen mooi, als extra zitplek of bijzettafel: een poef kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.Ontdek de verschillende modellen, kleuren en materialen en kies de poef die past bij uw interieur!

Opera Footstool

Marrakesh Pouf Fur

Parklane Pouf

Bowery Footstool

The Statesman Pouf

Huntington Pouf, Pellini Camel

Huntington Pouf, Flower

A touch of pink

MIX & MATCH

Er zijn tegenwoordig naast de vele grijstinten, ook veel verschillende roze tinten te vinden. Denk aan oudroze, klassiek roze of pastel roze. Deze tinten zijn stuk voor stuk prachtig om terug te brengen in het interieur. Verzacht het vrouwelijke en romantische karakter van de kleur door een balans te creëren met materialen zoals hout en metaal, maar ook met kleuren zoals grijs, zwart en wit. Wilt u roze op een subtiele manier toepassen in uw interieur? Ga dan voor roze accessoires in combinatie met mooie planten.

Shades of pink

Roze gaat al een tijdje mee in het interieur, maar krijgt de laatste tijd steeds vaker een prominente rol. Bij roze denkt men vaak aan lief, romantisch en vrouwelijk, maar in tegenstelling tot dat is roze juist stoer, gedurfd en stijlvol! Door roze slim te combineren wordt er dynamiek, warmte en frisheid in het interieur gebracht!