POWERVROUWEN

Een bloeiende carrière, moeder, duizendpoot en vooral heel erg blij worden van een fijn, warm en gezellig huis voor het gezin, familie en vrienden; dat hebben deze powervrouwen gemeen. We stellen ze graag aan u voor in hun favoriete setting voor het nieuwe seizoen!

TOPHEADER

KIM KÖTTER


In 2002 werd Kim gekroond tot Miss Universe, waarna haar carrière een heel andere wending nam dan ze als studente voor ogen had. Ze nam de organisatie van Miss Duitsland en later ook Miss Nederland over en inmiddels is ze al weer 10 jaar te zien op TV, de afgelopen 2 jaar als één van de vaste gezichten bij SBS Shownieuws. Daarnaast heeft ze een eigen lijn binnen een kinderkledingmerk én zet ze zich, samen met haar man Jaap (Reesema) veel in voor goede doelen. Samen hebben ze twee prachtige zoontjes en in de zomer staat de verhuizing naar hun nieuwe droomhuis gepland. “Ik kan niet wachten om het helemaal naar eigen idee in te richten. Warm, gezellig maar wel met kleur want wij zijn dol op wat kleur en leven in huis. Ik word als een kind zo blij van mooie spullen zoals deze stoere kast van gerecycled hout, de Tribeca Bar Cabinet, echt heel gaaf!.”

TOPHEADER

TOPHEADER

MILJUSCHKA WITZENHAUSEN


Ooit begon Miljuschka bij TMF, maar de meeste mensen kennen haar door haar kookkunsten en liefde voor eerlijk eten, waarbij haar talloze variaties op de cheesecake echt ongekend zijn! Sinds ze moeder is deelt ze haar passie op social media, van waaruit ze 4 jaar geleden een eigen kookprogramma bij 24Kitchen kreeg. Daarnaast produceert ze, schrijft ze kookboeken én heeft ze sinds kort haar eigen servies. Het is haar persoonlijke uitdaging om mensen weer te verleiden om te gaan koken. “Ik word superblij als iemand mij vertelt dat een recept zo goed gelukt is, maar wat ik het allerliefste doe is koken voor mijn kinderen en lekker met hen aan tafel zitten eten. Vorig jaar had ik een hernieuwde kennismaking met Rivièra Maison en het voelde als thuiskomen. Maar ik was ook super verrast door alle mooie, nieuwe en vooral moderne spullen. Veel staal en hout zoals deze gave eettafel, maar ook die Amsterdam City Dining Chairs vind ik super! En de verf ga ik zeker gebruiken in mijn nieuwe huis, die is echt top!”

TOPHEADER

TOPHEADER

KRISTINA BOZILOVIC


Kristina begon haar TV carrière bij TMF, waarna MTV en RTL volgden. In de media was ze in-middels geen onbekende meer en precies tien jaar geleden nam ze het magazine Talkies over, waarmee ze dit jaar het 25-jarig jubileum viert. Het magazine is naar eigen zeggen een tikkie eigenwijs, vaart haar eigen koers en heeft hele stabiele partners waar mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan. Zo heeft ze al jaren een warme band met Rivièra Maison: “Als je een RM winkel ziet en ruikt, ervaar je boven alles het Home is-gevoel. Rivièra Maison is een meester in het creëren van huiselijkheid in je interieur. Er is zo’n goede balans tussen klassiek en modern, maar alles draagt dezelfde warmte en huiselijk-heid. Ik voel me er oprecht helemaal in thuis.”

TOPHEADER

TOPHEADER

FAJAH LOURENS


Na een rol in de serie Costa werd GTST haar grote doorbraak. In 2010 onderbrak ze haar TV carrière om haar pijlers op andere uitdagingen te storten. Ze creëerde haar eigen online sportplatform, waar voeding, sport en gezondheid centraal staan. Inmiddels is haar vierde boek verschenen, De Cellulite Guide. Fajah heeft een eigen bikini- en lingerielijn, ze is een bekende DJ én er verschijnen binnenkort healthy repen van haar op de markt. Kortom, een duizendpoot met nog meer ideeën. Inmiddels vindt ze haar rust lekker thuis en geniet ze van de tijd die ze met lieve vrienden door kan brengen. ”Een warm en gezellig huis is voor mij vooral een mix van stijlen, maar die samen wel weer één geheel vormen. Zo heb ik ook mijn eigen favorieten hier die ik weer mix met andere stijlen, maar het blijft een warm en gezellig geheel.”

TOPHEADER