In de wereld van snel veranderende woontrends en woonstijlen, verandert Rivièra Maison gewoon mee. Nog niet iedereen is er bekend mee, maar naast de landelijke woonstijl heeft Rivièra Maison de afgelopen paar jaar ook een wat modernere, industriële woonstijl omarmt; stoer, sterke lijnen met toch een warm karakter door de combinatie van materialen zoals metaal met gerecycled hout.

Industrial & Velvet

Industrieel en velvet is dé perfecte match! Kies voor een grote eyecatcher van velvet als basis in uw interieur, zoals de Kendall Armchair in de kleur mineral blue. Diepe en warme tinten zoals donkerblauw of diepgroen geven een rijke uitstraling aan dit moderne interieur.

Time to add some spring

De basis is gezet! Nu is het tijd om het interieur een touch of spring te geven met een aantal mooie accessoires. In dit interieur is de betonnen vloer gecombineerd met een vloerkleed voor wat extra warmte, de zachte kleuren van het kleed laten bovendien de ruimte groter lijken. Kaarsen zijn de perfecte sfeermakers, ook in het voorjaar. Wat de zon overdag doet, nemen de kaarsen

's avonds over!

Plaats voor iedereen

De Shelter Island Dining Table Extendable is de nr. 1 eettafel van Rivièra Maison.

Deze stoere, robuuste tafel heeft een standaard lengte van 220 cm en is met één hand uit te schuiven tot een lengte van 260 of 300 cm.