Behang is weer helemaal hot! Met mooi behang krijgt de kamer snel een andere

uitstraling, het maakt uw interieur helemaal af. Daarbij is behang bij uitstek geschikt

om uw smaak en stijl te accentueren. Het is tijd om de muren een warme, modieuze

of stijlvolle uitstraling te geven. Ga voor het wow-effect met behang!

TOPHEADER

ANIVERS LINEN STRIPE

Met strepen behang kan de ruimte groter, kleiner, hoger of breder gemaakt worden. Door verticale strepen lijkt de ruimte hoger en door horizontale strepen lijkt de ruimte breder. Kies voor één wand om een té druk effect te voorkomen. In dit interieur is gekozen om de zijwand een horizontaal gestreept uiterlijk te geven, dit maakt deze

ruimte groter en langer!

RUSTIC ROUGH LINEN

Effen behang is perfect als u op zoek bent naar rust. Ook enkelvoudig behang kan namelijk een groot verschil maken in uw interieur. Het lichte effect in het behang zorgt voor een speelse touch.

TOPHEADER


De structuur van het behang zorgt voor verrassende effecten; het laat uw interieur tot leven komen en het geeft uw interieur een extra dimensie door de dieptewerking in het behang. Dieptewerking die niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar! Dit buitengewone effect wordt gecreëerd door schaduwen en reliëf.

TOPHEADER

LILLE STRIPES

Verticale strepen in het behang laten een ruimte hoger lijken. De dunne lijnen zorgen voor een optisch verhogend effect. De prachtige beige tint brengt warmte in het interieur.

MYSTIC FLOWER

Het behang komt tot uiting in een patroon van prachtige rozen. Het is romantisch en het brengt een gevoel over van gemoedelijkheid. De zachte kleurstelling en prachtige vormgeving geven er een chique stijlwaarde aan mee.


Op zoek naar behang met het uiterlijk van een rijke, luxe stof? Rustic Rough Linen-behang is een lust voor het oog.

Dit behang heeft een stoereuitstraling, maar tegelijk brengt het een erg knus gevoel teweeg in de kamer.

Omdat het behang met stoffen look zorgt voor een opvallende touch, creëert uw een zeer stijlvol interieur.

TOPHEADER

MIDTOWN TILE

Ga voor een mooie tegellook in uw interieur met het Midtown Tile-behang. Zo creëert u een industrieel effect u in uw woning met een natuurlijke, stoere uitstraling. Tegels gecombineerd met houten accessoires zorgen voor een mooie, robuuste look.