LA BELLE EPOQUE

Heren in stijlvolle pakken en vrouwen in weelderige, luxueuze jurken. Romantische diners bij kaarslicht en flaneren door de pittoreske straatjes van Parijs. Hét tijdperk in de Franse geschiedenis waarbij rijkdom en levenslust de boventoon voeren. Al deze luxe is terug te vinden in de romantische en rijke collectie van La Belle Époque.

CLASSIC ELEGANCE

Velvet en faux fur zijn ideale materialen om een luxe en romantische sfeer mee neer te zetten. Mooie statement pieces, uitgevoerd in deze rijke stoffen zijn een echte must in een interieur. Leg onder een royale hoekbank van velvet ook nog een groots vloerkleed en de look is compleet! Tijd om te genieten van uw prachtige interieur. Leuk detail: de lamp in dit intaerieur is tegelijkertijd een tafel en bestaat uit twee delen, waarbij het onderste tafeltje in- en uit te schuiven is.

SHOP THE LOOK

Rue de Rivoli Mirror

€ 179,00

Twinkle Velvet Pillow Cover Grey

€ 34,95

With Love Cake Stand M

€ 17,95

Le Belle Epoque Butterfly Pillow

€ 49,95

Silver Dust Sprinkle Votive M

€ 9,95

Pretty Bow Vase

€ 39,95

Elysee Armchair

€ 1199,-

Classic Heart Clock

€ 89,95

COMFORTABLE LUXURY

De winter is niet compleet zonder een warme throw om onder weg te kruipen. Maar laten we vooral kiezen voor plaids die ook ons interieur verrijken. Chique materialen, mooie borduursels en elegante kleuren zijn essentieel om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.