SHINE A LIGHT

Verlichting in een woning is key! Het is niet voor niets dat architecten altijd eerst beginnen met het maken van een lichtplan. Nu de dagen weer korter worden is het een mooi moment om eens na te denken over de verlichting bij u thuis. Maak de avonden nét even gezelliger en uw huis nét wat meer sfeervol door te kiezen voor mooie verlichting.

Pebble Lamp Base

€179,00

Lamp Rue De Rivoli

€139,00

Rosewood Table Lamp €189,00

L’Hotel Lamp Base Antique Block

€99,95

With Love Table Lamp

€99,95

Madeline Table Lamp

€299,00

Have Tea With Me Table Lamp €129,00

Berkerly Table Lamp

€179,00

Soho House Table Lamp

€119,00


AUTUMN TABLE

Nu de barbecues de schuur weer in gaan, is het tijd om op een ander niveau uit te pakken tijdens etentjes. Verras uw gasten met een waanzinnigeAutumn Table. Niets laat uw gasten zich zó welkom voelen als een prachtige, gedekte tafel vol met lekkers. Wees niet bang om uit te pakken met mooiedecoratie, of kies voor een mooie accentkleur om zo de beleving nóg groter te maken. Uw gasten zullen versteld staan!

Best Quality Kitchen Bowl

€24,95

French Glass Hurricane

€19,95

Home Made Drinks Glass

€8,95  

Interior Essentials: POUFS!

Onmisbaar in een interieur anno 2019 is toch wel een mooie poef. Sterker nog: misschien wel meerdere, gewoon omdat ze zo handig zijn! Een mooie poef is een essentieel item in huis, vanwege de vele doeleinden. Zet hem bij de bank om uw voeten op te laten rusten na een lange dag, of plaats er een dienblad op en gebruik hem als bijzettafel. Veel visite? Dan gebruikt u hem toch gewoon als een extra zitplek!