CHRISTMAS WITH OG3NE

Dat OG3NE en Kerstmis een match made in heaven zijn, bewezen de zingende zusjes vorig jaar met hun uitverkochte kersttour en dit jaar doen ze dat nog eens dunnetjes over. Bij de vraag wat hun ultieme kerstgevoel is, antwoordden ze in koor: “Lichtjes en kerstmuziek!”. Wij vroegen ze – ieder bij hun favoriete kerstboom – de glitterjurkjes van het lijf!

Shelley's Winter Wonderland

Meest dierbare kerstherinnering:

Dat is een heel cliché antwoord, want dat zijn de kerstvieringen van vroeger, in onze onesies bij de kerstboom. Dan legden we alle kussens die we hadden op de grond neer en mochten we onze cadeaus uitpakken. Maar ook de kerstboom optuigen was bij ons altijd feest.

Sinterklaas was bij wijze van spreken nog geen uur het land uit en dan ging de kerstboom bij ons al op. Uiteraard met warme chocolademelk erbij en keihard meezingend op fijne kerstmuziek.


Favoriete kerstliedje:

Christmas comes to town, uit de film The Polar Express.


Leukste kerstfilm:

The Grinch, dat is echt mijn ultieme kerstfilm!


Mooiste kerstcadeau:

Vroeger hadden wij alle drie een bedelarmband en op speciale momenten, dus ook met Kerst, kregen wij van mijn ouders een bedeltje. Ik weet dat nog heel goed, Amy en ik kregen een sneeuwvlokje en Lisa een kerstengeltje. Maar ook met het horloge dat ik afgelopen jaar van mijn vriend heb gekregen ben ik nog steeds heel erg blij.

Amy's Pink Christmas

Meest dierbare kerstherinnering:

Dat is er één van vroeger, mama

maakte altijd beenham met spek en de geur die dan uit de keuken kwam was heerlijk! We gingen dan met de hele familie aan een grote tafel zitten en begonnen altijd met pasteitjes als voorgerecht. Het kerstdiner met ons gezinnetje is dus zeker één van mijn mooiste herinneringen.

Favoriete kerstliedje:

Santa Baby, omdat dit de perfecte combi is tussen up-tempo en romantisch. Dan krijg ik gelijk dat ‘open haard met een wijntje erbij’-gevoel.


Leukste kerstfilm:

The Polar Express en The Holiday.


Mooiste kerstcadeau:

Oeh, dat is lastig ... we deden wel altijd cadeautjes onder de kerstboom. Ik vind de kleine cadeautjes met een betekenis of mooi idee erachter sowieso het leukste om te krijgen. En door de jaren heen zijn daar best wel wat van geweest.

Lisa's Luxury Christmas

Meest dierbare kerstherinnering:

De kerstfoto die wij zelf gemaakt hebben

van ons gezin, inclusief ons hondje. Met de camera op de zelfontspanner op een statief en wij met zijn allen voor de kerstboom, was dat zo’n leuk moment. Wij hebben deze foto ook alle drie ingelijst in ons huis hangen,

dus die herinnert ons er nog elke dag aan!

Favoriete kerstliedje:

Where are you Christmas van Faith Hill.

Wij hebben die zelf gecoverd, dus eigenlijk is dat mijn favoriet, haha!


Leukste kerstfilm:

Oh, wij houden van kerstfilms! Ik vind

A Christmas Carol echt heel mooi en de versie van The Muppets is ook geweldig.


Mooiste kerstcadeau:

Nou, die kerstfoto van ons gezin waar ik

het eerder over had ... dat was dus uit-

eindelijk een cadeau van onze vader aan ons en die hangt nog steeds aan de muur! Dát was dus het beste kerstcadeau en een hele mooie herinnering.