CHRISTMAS IS HERE!

Elk jaar, ver voordat de feestdagen beginnen, krijg ik van alle kanten styling vragen: “Hoe decoreer jij jouw huis?”, “Wat een gedoe om de Kerst in huis te halen, hoe wordt het nou echt gezellig?”, “Heel leuk de Kerst maar hoe krijg ik het nou net zo mooi als bij jou thuis?”.

Nu begin ik altijd vrij vroeg met de voorbereidingen, mooie cloches vul ik met antieke kerstballen, French Glass Boxes worden gevuld met kunst hulstblaadjes of mooie blauwspartakjes. Om het helemaal af te maken verwerk ik er ook een leuke streng glazen lampjes in, die geven meteen al een heerlijke sfeer in huis.

Ik vind kransen ook onontbeerlijk deze periode in huis, zeker op deuren en ramen, dat geeft een instant kerstgevoel. In de keuken decoreer ik de krans met koekjes en kerstkransjes. Natuurlijk mag een mooie boom niet ontbreken. Geleid door een zekere overmoedswaanzin, is de boom altijd te groot voor het huis, maar dat mag de pret niet drukken. Vergeet niet de onderkant van de boom te bedekken. Wij hebben nu hele mooie rustic rattan dozen waar u de ballen naderhand ook perfect in kunt opbergen.

Ik kan niet wachten om te beginnen. In ieder geval een heerlijke Kerst toegewenst en een Nicolicious 2020!


With Nicolicious regards,

Nico Tijsen


Aspen Christmas Tree With Dôme

€ 79,95

Driving Home Car With Dôme

€ 99,95

Classic Christmas Tree With Dôme

€ 79,95

Deze serie stolpen hebben ieder hun eigen look. Mijn eerste auto was een groene, lelijke eend, die vindt u hier terug onder de stolp. Met een beetje sneeuw erbij maakt u hier echt een wintereendje van. Uit ervaring kan ik zeggen dat het binnen in mijn eendje net zo hard vroor als buiten! Het is ook leuk om in de stolp nog een streng minilampjes te doen, of steek bijvoorbeeld wat kleine groene takjes tussen het metalen kerstboompje. Houdt u van ietwat minimalistische decoratie, dan hebben we ook het strakkere boompje.

Rustic Rattan Oh Christmas Tree M

€ 12,95

Rustic Rattan Merry Christmas Tree

medium

€ 49,95

Rustic Rattan Best Christmas Tree

medium

€ 19,95