THE ULTIMATE
CHRISTMAS TABLE

Kerst is hét moment om flink uit te pakken met cadeaus, lekker eten en gezelligheid, maar ook om de ultieme kersttafel te creëren! Een prachtig gedekte tafel geeft een feestelijke sfeer aan de mooiste tijd van het jaar. Bovendien komen al die lekkere gerechten net iets beter tot hun recht op een sfeervol gedekte kersttafel. Dus trek het beste servies uit de kast, het mooiste bestek uit de la en ga voor een passende tafelloper. Maak het af met de mooiste gouden accessoires als echte blikvangers. Zo kunt u samen lekker lang tafelen en genieten van al het moois!

Classic RM Cutlery soft gold 4 pcs

€ 34,95

Sparkling Christmas Plate Dia 28

€ 22,95

Marylebone Cake Stand gold XL

€ 49,95

Lisbon 2 Glasses Hurricane

€ 39,95

The Most Wonderful

Time Chopping Board

€ 49,95

RM Glamour Wine Glass

€ 14,95

Traditional Christmas

Never change a winning team! Rood en groen zijn toch wel de meest klassieke kerstkleuren. Deze traditionele kersttafel mét moderne twist brengt het nostalgische gevoel terug. Een rustige basis is het halve werk. Een wit tafelkleed of witte loper zorgt voor een luxe uitstraling en laat bovendien al die rode en groene details nóg beter uitkomen!

Rustic Table

Het hoeft niet allemaal te glimmen en te glanzen op tafel natuurlijk. Bent u meer een liefhebber van natuurlijke materialen en een wat rustieke look? Ga voor een rustig kleurenpallet, zoals wit met zilver. Kies vervolgens decoratie die past bij dit thema om zo een consistente look op tafel te krijgen. Voeg daarbij enkele takken en wat groen. Zie daar: een ingetogen en subtiele kersttafel met smaakvolle en minimalistische details.

Gentleman's
Christmas

Liefhebbers van een stoer interieur, eat your heart out! Stoer dineren in industriële kerstsferen, dat kan zeker. Door gebruik te maken van zwart- en bruintinten en ingetogen kerstdecoratie, transformeert u uw tafel tot een sfeervolle kersttafel met een stoer randje. Perfect voor een ongedwongen diner!