GOLDEN
GLOW

De razend populaire Kendall Sofa is wellicht al bekend uit eerdere collecties. Dit seizoen brengen we deze bank terug in een prachtige, nieuwe kleur: GoldenBeige. De velvet bank in deze rijke kleur, geeft direct een warm gevoel aan je living; een golden summer glow! it back in a superb new colour: Golden Beige. The velvet sofa bank in this rich colour adds an instant warm feeling to your living area: a golden summer glow!


30 YEARS AND COUNTING

In 1989 liep ik de winkel binnen van Rivièra Bloemisten aan de Maasstraat in Amsterdam. Destijds hét epicentrum van goede smaak als

het om een boeket bloemen ging. Met de Heinekens en enkele royals als klant voelde ik me daar erg op mijn plek. Samen met Henk heb ik hard gewerkt om in plaats van alleen bloemen, een totaal beleving neer te zetten. Ik ben gek op bloemen en boeketten, maar elke keer als je iets heel moois had gemaakt voor een klant – hetzij een bruidsboeket of een zaalversiering –

was dit toch maar heel kort mooi. De echte voldoening komt als je een klant adviseert of meedenkt hoe hij of zij een woning inricht.

Al snel volgden er meubels! Stoelen die we lieten maken in het Verre Oosten...

en dat was zonder facebook, telefoon en andere online communicatiemiddelen

écht wel ver! Zeker als je een maand van huis was. Maar die tijd hadden we

echt nodig, zodat we de kasten en stoelen konden aanbieden die we nergens

anders konden vinden. Vele winkels en dealers later, kunnen we wel stellen dat de Rivièra Maison-stijl een begrip is geworden.

Wereldwijd meer dan 600 verkooppunten met winkels van Duitsland tot aan Korea, hoe leuk is dat! En natuurlijk een opeenvolging aan hoogtepunten: tv opnames, royal visits op de Garden Fair, een wekelijks terugkerend item in een ochtendprogramma op tv, workshops met lezeressen van magazines, talloze B2B projecten en misschien nog wel meer interieur make-overs.


Dit jaar introduceren we ook het Gold Label, echt weer een bekroning op ons werk. Van design tot materiaalkeuze, stuk voor stuk bijzondere, luxe items waar we echt trots op zijn. En inmiddels zijn we drie decennia verder! Na het ruim 30 jaar geven van tips en tricks, ben ik bezig met een boek waar al deze interieurtips in staan. 30 jaar ervaring, in één boek dus! Ik kan niet wachten

om deze met jullie te delen, stay tuned ...


With Nicolicious regards,

Nico Tijsen

Creative Director Rivièra Maison


DISCOVER OUR GOLD LABEL

Het exclusieve Gold Label* van Rivièra Maison isgemaakt voor diegenen die houden van dat luxueuze hotelgevoel. Creëer de sfeer van een chique lobby in hartje Parijs, waar er aandacht is besteed aan elk detail, gewoon bij je thuis! Glanzende blikvangers van goud, zilver en marmer verrijken je interieur. De elegante collectie van Gold Label bestaat uit waanzinnig mooie spiegels, klokken, etagères, salontafels en meer.