BOTANICAL CHIC

Haal het buitengevoel naar binnen met de Botanical Chic collectie. Er is gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren om een rustige en warme, maar stoere sfeer te creëren. In deze collectie is het behang met de subtiele bladerprint een echte musthave. Door deze fijne basis op de muren krijg je direct een gevoel van vrijheid en de rust uit de natuur. Speel met prachtige planten op de juiste plekken en kies voor een robuust, sisal vloerkleed om de look compleet te maken.

TWIST & TURN

Een meubel die met jou en je smaak meebeweegt, dat is nog eens een leuke twist! De Detraut Coffee Table bestaat uit twee lagen die afzonderlijk van elkaar te draaien zijn. Kies voor een rechte opstelling, of geef hem een kleine draai voor een speels effect. De koffietafel heeft zowel een grote lade- handig om alle rommel in op te bergen- als een open vak voor accessoires die wel in het zicht mogen. Ook de Dylan Chest of Drawers is een kastje waarvan alle lagen te draaien zijn. Perfect voor die dynamische touch in je interieur!

BOTANISCHE SFEREN

Is deze stijl met een 'touch of green' echt iets voor in jouw interieur? Met deze mooie accessoires maak je jouw living in een handomdraai Botanical Chic!

Botanical Fringe Pillow Cover

Green 50 x 50 cm € 39,95

Grand Cafe Storage Medium € 29,95

Grand Cafe Storage Large € 39,95

Madison Avenue Wall Clock

€ 119,-

Basic Bliss Natural Linen Throw Flax

€ 119,-

Rustic Rattan RM48 Tissue Box

€ 29,95

Lovely Bamboo Photoframe Hook

10x15 cm € 39,95