DESIGN STUDIO

Als je wel eens in één van onze winkels komt, heb je het vast al eens gezien: de Rivièra Maison Design Studio, die in al onze winkels terug te vinden is. Wij merken dat klanten soms wat hulp nodig hebben bij het vertalen van de ideeën uit de winkel, naar hun eigen interieur. Daar helpen onze interieuradviseurs graag bij! Ze denken mee over het gebruik van kleuren, materialen en indeling van je Rivièra Maison meubels en accessoires.

ONZE ADVISEURS

De adviseurs kunnen – behalve het geven van stylingtips – ook een gedetailleerde interieurtekening van je huis maken. Zo kan ook jij het ultieme en warme thuisgevoel va Rivièra Maison bij je thuis ervaren. Klinkt dit als dé inspiratie die je nodig hebt? Maak dan een afspraak bij een Design Studio in een Rivièra Maison Store bij jou in de buurt.

RM LOVES

Als je wel eens in één van onze winkels komt, heb je het vast al eens gezien: de Rivièra Maison Design Studio, die in al onze winkels terug te vinden is. Wij merken dat klanten soms wat hulp nodig hebben bij het vertalen van de ideeën uit de winkel, naar hun eigen interieur.

Daar helpen onze interieuradviseurs graag bij! Ze denken mee over het gebruik van kleuren, materialen en indeling van je Rivièra Maison meubels en accessoires.

Rustic Rattan Recycle Mini Bin
€ 29,95

Classic Mini Telephone
€ 29,95

Rustic Rattan You’ve Got Mail
€ 39,95

Happy Summer Memories
Photo Frame 15 x 10 cm
€ 39,95

soon available

Mode Florale Bag Vase
small (€ 14,95) medium (€ 29,95)

soon available

Sentosa Stool
€ 179,-