LOVELY
BREAKFAST

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt er wel eens geroepen. Dat vonden wij reden genoeg om uit te pakken met deze lovely breakfast table. Presenteer al het lekkers op mooie cakestands om met hoogteverschil eenprachtige dimensie te creëren. Dus: verras je geliefde met een romantisch ontbijten vier de liefde ... voor elkaar, voor het leven, of gewoon lekker allebei!

BREAKFAST ESSENTIALS

Laat de kleuren van het eten spreken en kies voor zwart, wit en naturel als basis voor op de ontbijttafel. Met deze selectie van breakfast essentials, combineer je tijdloos met elegant.

Lovely Heart Glass Medium € 9,95

Lovely Heart Jug € 24,95

New York Cake Stand

€ 69,95


soon available

Finest Quality Butter Dish

€ 27,95

High Quality Pepper Mill Electric € 24,95

High Quality Salt Mill Electric € 24,95

Rustic Rattan Best Bread In Town

Bread Box € 59,95

RM Loft Cutlery

set of 4 € 39,95

Love At First Bite Ice Cream Spoons

set of 4 € 24,95


soon available

Urban Nature Placemat

€ 12,95

Tasty Bites Serving Plate

€ 14,95

WAKE UP, SUNSHINE!

Wat is het fijn wakker worden tussen dit heerlijke, zachte beddengoed.

Buiten de fantastische prints die er dit seizoen weer in de collectie zitten, kunnen we met trots zeggen dat het Rivièra Maison beddengoed van buitengewoon goede kwaliteit is dankzij de expertise van Beddinghouse. De fijne dekbedovertrekken maken dat je wakker wordt met een glimlach en de dag stralend tegemoet gaat!

Het beddengoed is verkrijgbaar in verschillende formaten, alle kussenhoezen zijn ook los verkrijgbaar. Kijk voor een volledig overzicht hier: