BUSINESS TO BUSINESS PROJECTEN

Naast het ontwerpen van meubels en accessoires voor consumenten richt Rivièra Maison zich ook op de zakelijke markt. Binnen Rivièra Maison is de afdeling Project Design hiervoor verantwoordelijk. De focus ligt hierbij op interieurs voor hotels en horecaconcepten, vrijetijdsvastgoed en kantoorruimtes. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, het interieurontwerp en de totale realisatie van business to business projecten.

Binnen Nederland heeft het Project Design team al vele mooie en innovatieve projecten gerealiseerd, waaronder het totaalconcept voor restaurant en hotel Heer Hugo in Heerhugowaard. Maar ook internationaal is Rivièra Maison heel actief, van Zuid-Frankrijk en Portugal tot aan Curaçao! We laten je graag kennismaken met C-Hotels Cocoon in Oostende, België en de prachtige Villa Casale della Luna B&B in Toscane, Italië. Beiden perfecte vakantieadressen om heerlijk te genieten met partner, gezin of met vrienden.

C-HOTELS COCOON


VILLA CASALE DELLA LUNA B&B


360º fauteuil

Een fijne fauteuil waar je lekker voor de tv in kunt hangen, maar die je net zo gemakkelijk de andere kant op draait voor een heerlijk glas wijn en een goed gesprek met vrienden, dát is The Jill Swivel Chair. Een echte musthave in een dynamisch huishouden! Deze stoel heeft door zijn ronde vormen een luxueuze, maar zachte uitstraling en is een prachtige blikvanger in elk interieur. In diverse stoffen leverbaar.