TERRACOTTA TOUCH

Toe aan meer kleur in huis? Je verandert gemakkelijk je natural interieur naar een kleurrijk geheel door het gebruik van enkel accessoires! Terracotta is dé kleur bij uitstek die de natuurlijke tinten van de Basic Bliss collectie een enorme boost geven. De verschillende nuances van deze energieke kleur zijn doorgevoerd in de textielcollecties en hiermee kun je in een handomdraai switchen van een natuurlijke setting, naar een variant met een levendige pop of colour. Deze rijke, aardse kleur met warme ondertoon heeft een charme waar je zomaar eens verliefd op kunt worden!

CONTINENTAL SOFA

De Continental Sofa is de bank van het komend seizoen. Een heerlijke bank waar je lekker in kunt ploffen door de dubbele zitkussens. De bank heeft een modern design met een klassieke twist en is ook verkrijgbaar in verschillende losse elementen. Handig detail: de hoezen zijn er gemakkelijk af te halen en te wassen.

NATUURLIJKE CHARME

De fijne, natural look van de Basic Bliss collectie is gemakkelijk in je interieur te halen door het gebruik van mooie producten met een natuurlijke charme in een basic kleurenpallet.

South Cay Mini Raffia Mirror

€ 19,95

Rustic Rattan Flip Flops Hook

€ 12,95

Basic Bliss Stripe Pillow Cover

50 x 50 cm € 44,95

Basic Bliss Votive

€ 12,95

Basic Bliss Quilt Pillow Cover

Terra €49,95

Botanical Dots Pot

€ 6,95

Rocat Round Carpet Natural

€ 149,-

Rustic Rattan Mini Flower Vase

€14,95

Best Snacks Party Plate

€ 29,95

ON TREND:
webbing

Dit seizoen verwelkomen wij een nieuwe trend in onze collectie, namelijk webbing. Meubels als de Raffes Cabinet, Raffles Coffee Table en gelijknamige dresser, bestaan uit natuurlijke materialen die door echte vakmannen met de hand zijn gevlochten en daardoor Unique & Handmade zijn. De vlechttechniek wordt al jarenlang gebruikt, maar heeft een ware comeback gemaakt. De webbing meubels sluiten fantastisch aan bij onze Basic Bliss collectie en complementeren de natuurlijke touch in een interieur.

Wij zijn fan!