WOOSTER STREET
DINING TABLE

De ene avond een romantisch diner voor twee, de avond erna gezellig borrelen met een gezelschap van zes en de ochtend erna ontbijten met het gezin van vier: het kan allemaal om dezelfde tafel.

Voor klein en groot gezelschap

Na het jarenlange succes van de Wooster Street Bar Table en de gelijknamige koffietafel, presenteren wij dit seizoen de Wooster Street Dining Table. Ontstaan toen Puck, de dochter van Henk en Saskia, op zichzelf ging wonen in een klein appartement en er geen ruimte was voor een enorme eettafel, maar er wel vaak meerdere mensen bleven eten. Deze mooie, handgemaakte tafel van gerecycled iepenhout is eenvoudig in en uit te klappen, zodat je effectief met de ruimte kunt omgaan.

Special items

Hoewel de nieuwe collectie van dit voorjaar bomvol zit met waanzinnige items, hebben we bij Rivièra Maison toch elk seizoen weer een aantal favorieten die er voor ons echt uitspringen. Producten met net dat leuke extraatje of bijzondere detail. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

RM Collectors Dog

€ 29,95

Classic Dutch Windmill

€ 169,-

Welcome to the world Memory Cabinet

€ 49,95

Loveable Linen Lampshade € 69,95

Constellation Lamp € 169,-

Rustic Rattan Little Miss Chicken

€ 17,95


soon available

Rustic Rattan Baseball Cap

€ 24,95

RM Classic Birdhouse

€ 79,95


soon available

LIGHT UP YOUR HOME!

Ook al hebben we de donkere dagen achter ons gelaten, licht is ook in de lente- en zomermaanden erg belangrijk. Of je nu kiest voor een luchtige hanglamp om een statement in je interieur te maken, of je gaat voor een lamp in de vorm van een lantaarn, goede verlichting is de beste sfeermaker die je je maar kunt bedenken.