BESTSELLERS

Elke collectie en elk seizoen heeft zijn eigen favorieten; pareltjes die je niet mag missen. Ook dit seizoen zit de collectie weer vol met mooie items die we jullie niet willen onthouden. Shop lekker met ons mee, want wij hebben de bestsellers uit de zomercollectie al voor je op een rij gezet!

Rustic Rattan
Flip Flops

€ 24,95

Deze slippers van rattan zijn een echte summer musthave. Decoreer ze met zand en schelpen om het ultieme strandgevoel in huis te halen!

RM Lantern
Lane white M

€ 59,95

Een prachtige lantaarn in wit aluminium, waar je door het glazen deurtje heel gemakkelijk de mooiste kaarsen in kunt aansteken.

Please Join Us...
Barbecue Plate

€ 39,95

Zeg je zomer, dan zeg je barbecue! Deze handige schaal is, mede door de handige ribbels, onmisbaar bij de lange, gezellige BBQ-avonden.

RM Beach Club Fillable Votive M

€ 14,95

Deze votives zijn gevuld met zand en kleine schelpjes, maar je kunt deze zelf ook vullen met decoratiemateriaal voor een persoonlijke kaarshouder!

Mustique Catamaran

€ 69,95

Deze catamaran is een echte eye-catcher! De onderkant is gemaakt van fijn bewerkt en gesneden mangohout en de zeilen van glimmend en stevig aluminium. Zet de Mustique Catamaran op een buffetkast of dressoir en creëer een maritieme sfeer in huis.

Island Plaited Pillow Cover natural 45x45

€ 59,95

Breng het eilandgevoel in huis met accessoires; dit heerlijke, zachte kussen is dé ideale sfeermaker. Zacht met een natuurlijke kleur en luxe geweven stof, prachtig!

Rustic Rattan Fish Serving Tray S/2

€ 59,95

Dit leuke stel van twee rattan vissen zijn ideaal om hapjes op te serveren, of juist om mee te decoreren en er mooie snuisterijen op te plaatsen. Multifunctioneel dus!

Catch Of The Day Serving Plate

€ 29,95

Alle visjes op deze mooie, porseleinen schaal zijn er met de hand opgeschilderd; unique & handmade! Je serveert hier de leukste, zomerse hapjes op.

Catch Of The Day Mini Plate

€ 8,95

Ook dit leuke bordje uit de Stromboli Collectie is met de hand vervaardigd. Erg bijzonder en dus net zo leuk om van te eten als hem voor de sier neer te zetten!

Catch Of The Day Stripe Plate

€ 17,95

Het gehele Stromboli servies is makkelijk met elkaar te combineren om zo een gezellige, maritieme sfeer neer te zetten. Dit bordje met blauwe handgeschilderde strepen past perfect in de mix.

Catch Of The Day Bowl

€ 14,95

Dit mooie, porseleinen schaaltje heeft een reliëfwerk van witte visjes. Zo past hij op een hele subtiele manier helemaal bij het maritieme Stromboli thema.