Bij Rivièra Maison vinden wij het creëren van het ultieme thuisgevoel voor onze klanten óh zo belangrijk.

Maar hoe zit het met onze medewerkers? Wat is voor hen dat echte thuisgevoel?

Maureen


Het ultieme thuisgevoel is thuiskomen in een warm huis dat heerlijk ruikt. Of dat nu die lekkere appeltaart in de oven is, de frisse was die heerlijk door het huis geurt, of de Ibiza Home Fragrance, waar ik er altijd één van heb staan!

Farhan


Ik hou ervan om na een lange dag werken thuis te komen en lekker in mijn sofa te ploffen. Benen omhoog, drankje erbij en even bijkomen van de dag. Daarna ga ik pas koken en begint mijn avond. Dat is mijn ultieme thuisgevoel!

Sjors


Mijn ultieme thuisgevoel is wanneer ik met al mijn vrienden aan de eettafel zit en we allemaal bij elkaar zijn voor een etentje. Gezelligheid, goede gesprekken, heel veel lachen en lekker samen eten … iets mooiers is er niet!

Esther


Mijn huis leeft niet als ik geen vers groen in huis heb staan. Ik word daar heel vrolijk van! Daarom is dat mijn ultieme thuisgevoel; een warm huis met veel gezelligheid en een heleboel planten!

Desney


Zaterdagavonden bij mij thuis met een groepje vriendinnen. Lekkere dingen op tafel en heerlijk samen wijntjes drinken en bijkletsen. Dat is mijn ultieme thuisgevoel! Mooie kaarsen aan, een lekker muziekje op en chillen met mijn meiden!


...where you can be you

RM Home Fragrance Ibiza

€ 29,95

RM Wine Glass

€ 11,95

RM Rattan Planner

€ 49,95

Wiener Cake Stand Round M

€ 39,95

Specialty Summer Bowl L

€ 17,95

Whimsical Weave & Lovely Linen Blossom Pillow Covers

€ 49,95

Dinner With Friends Wine Cooler

€ 109,00

Specialty Summer Dinner Plate

€ 14,95

Brompton Cross Corner Sofa

€ 2899,00


#RIVIERAMAISON

De inspiratie vliegt je om de oren, wanneer je op Instagram zoekt op #rivieramaison. Dit zijn foto’s van blije klanten die de mooiste meubels en accessoires in hun eigen huis fotograferen. Op onze website hebben wij een inspiratiepagina met al deze heerlijke beelden. Leuk feitje: gebruik, wanneer je een mooie foto op Instagram post, de hashtag #rivieramaison en wie weet zie je jouw foto terug op onze website!